Jensen's Foods Logo

Barbecue laks

INGREDIENSLISTE (4 personer)

  • 2 laksefileter
  • 2-3 spsk. Jensens klassiske Barbecue Marinade
  • 2 spyd
  • Lime
  • 1/2 agurk
  • 100 g sukkerærter
  • 1 rødløg
  • 1 spsk. limesaft
  • 1 spsk. olie
  • Salt, peber
  • Frisk koriander


Tilbehør: ris eller nudler

 

 

SÅDAN GØR DU:

Skær skindet af laksen og skær hver filet i fire store tern.

Vend laksen i Jensen's Barbecue Marinade og lad dem trække mindst 15 min. i køleskabet.

Halver agurken på langs, fjern kernerne og skær agurken i skrå skiver.

Halver sukkerærterne på langs og skær rødløgene i tynde skiver.

Vend grønsagerne i en marinade af limesaft og olie. Krydr med salt og peber og drys med koriander.

Sæt laksen på spyd og læg spydene på en bageplade med bagepapir.

Bag laksen 8-10 min. ved 225°C og server med limebåde og salat.

 

 

Kontrolrapport

© 2010 Jensen’s Køkken

Webbureau: Tea Solutions