Jensen's Foods Logo

60 mio sauce event Jensen's Køkken.jpg

60 mio. flasker sauce fra Jensen's Køkken til de nordiske middagsborde

Den populære og karakteristiske sauceflaske fra Jensen's Køkken runder et markant hjørne. Nu får sauceflasken sin egen plads på et travlt hjørne i Struer.

I de nordiske lande er vi vilde med sovs, når vi spiser kød. Med hele 60 millioner flasker sauce indtil nu har Jensen's Køkken virkelig leveret et bidrag til denne elskede madtradition.

I denne måned løber sauceflaske nummer 60 million igennem båndet på virksomheden i Struer, og det markeres blandt andet ved, at Jensen's Køkken opstiller to af de kendte sauce-flasker i kæmpestørrelse uden for virksomheden. Flaskerne står på hjørnet af Holstebrovej og Bredgade i Struer, og de blev afsløret af Struer Kommunes borgmester Mads Jakobsen fredag den 21. november 2014.

Se indslag fra TV2 Midt/Vest her

"Saucerne er et af vores kerneprodukter, og det var sauceflaskerne, der først gjorde Jensen's Køkken kendt. Det vil vi godt markere nu, hvor vi går ind i den absolutte højsæson for sauce," siger administrerende direktør Per V. Møller, Jensen's Køkken.

Stigende salg

De klassiske sauce-varianter, herunder den nu næsten legendariske Whisky-sauce, blev første gang solgt i detailhandelen i år 2000. Siden er salget steget år for år samtidig med, at antallet af sauce-varianter er udvidet til 9.

Med saucerne har Jensen's Køkken ramt en forbrugertrend, som går i retning af, at vi gerne vil benytte os af færdige saucer - men ikke, hvis det går ud over smagen.

"Pejlemærket for vores produkter er, at de skal være i restaurant-kvalitet. Derfor foretrækker stadig flere forbrugere at benytte sig af, at Jensen's Køkken har lavet saucen til middagen. Forbrugerne vil ikke gå på kompromis med smagen - men gerne med tiden ved komfuret," siger salgsdirektør Christian M. Nielsen fra Jensen's Køkken.

Se artikler:

Artikel fra www.tvmidtvest.dk (klik på link)

Artikel fra www.food-supply.dk (klik på link)

 

 

Kontrolrapport

© 2010 Jensen’s Køkken

Webbureau: Tea Solutions