Jensen's Foods Logo

Forbrugerne går efter smag og vælger deres bearnaise på køl

Færdige saucer på køl vinder frem, og bearnaise er forbrugernes favorit. Nu relancerer Jensen's Køkken deres populære bearnaise sauce i kampen om at få del i væksten

Mens det samlede salg af færdige saucer er faldet over de sidste tre år, er markedet for færdige saucer på køl i vækst. Det er pulversaucerne, der i stigende grad bliver valgt fra. Nedgangen i salget af pulversaucer er over de seneste tre år på knap 5 %.

"Vi mener, udviklingen skyldes, at forbrugerne i højere grad går efter den gode smag og efter den samlede oplevelse, når de vælger færdige saucer. Jensen's Køkken vil naturligvis have del i den vækst, der er for de kølede saucer, og derfor sætter vi nu ind med en relancering af den kendte bearnaise sauce fra Jensens Køkken," siger salgsdirektør Christian M. Nielsen fra Jensens Køkken. "Vores analyser viser, at forbrugerne gerne foretrækker en færdiglavet sauce, der er klar til brug. Men det må ikke være nemt og praktisk på bekostning af smagen. De færdiglavede saucer fra Jensens Køkken foretrækkes af dem, der gerne vil gå på kompromis med arbejdstiden ved komfuret - men ikke med smagen".

Bearnaise er forbrugernes favorit

"Bearnaise sauce står for mere end halvdelen af salget inden for saucer på køl. Derfor er segmentet vigtigt for Jensens Køkken, som er markedsleder inden for kølede saucer" siger Christian M. Nielsen.

Derfor lancerer Jensens Køkken nu en ny generation af Bearnaise saucen, som er en klassiker i Jensens sortiment. Der ligger mange timers arbejde i udviklingskøkkenet bag den nye bearnaise sauce fra Jensens Køkken, og det er ikke alene smagen, der er arbejdet med.

Saucens farve, konsistens og hele oplevelsen ved at spise bearnaise sauce er vigtige parametre, når forbrugernes smag skal rammes præcist.  Smagen, kuløren og konsistensen er tilpasset og forfinet gennem analyser og forbruger-evalueringer, og der er lagt vægt på hele oplevelsen under måltidet.

 

 

 

Kontrolrapport

© 2010 Jensen’s Køkken

Webbureau: Tea Solutions