Fiskesaucer fra Jensen Køkken

Image
Image
Image
 

Marts 2021

Gratineringssaucer fra Jensen Køkken er den korteste vej til at lykkes med den gode middag – når der skal fisk på middagsbordet!

Citronsauce fra Jensens Køkken er god til gratinering af fx laks og ørred i ovn, men kan også varmes i en gryde og serveres til smørstegt laks. Citronsaucen er en lækker cremet og rund sauce med frisk smag af citron.


Krydderurtesauce fra Jensens Køkken er god til hvid fisk fx torsk kulmule og rødspætter. Kan gratineres i ovn eller varmes i en gryde og serveres til fisken. Krydderurtesaucen er cremet og mild, smagt til med estragoneddike og krydderurter.

Hollandaise sauce fra Jensens Køkken henvender sig primært til fiskeretter. Vores Hollandaise sauce er fremstillet på smør, æg, citron og rundet af med en god fond, der gør den helt perfekt til din fisk. Med den nye og forbedret smag, er Jensens Køkkens Hollandaise sauce klar til at sikre, at din gode middag er hjemme.

Om Stryhns AS
Stryhns AS er i dag og mærkevarehus for mærkerne Stryhns Leverpostej, Graasten Salater, K-Salat, Jensens Køkken og Langelænder Pølser, som er blevet udviklet af en række succesfulde opkøb. Virksomheden omsatte i 2017 for 695 mio. kr. indenfor dagligvare og foodservice sektorer og har ca. 400 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Danmark.

Stryhns AS er aktiv medlem af DI Fødevarer og Mærkevareleverandørerne (MLDK) og er en del af den familieejet norske koncern Agra, der har aktiviteter i Norge, Sverige og Danmark.

Læs mere på www.stryhns.dk

For yderligere information:
Lars Bo Sthaalros Christiansen
Marketingdirektør, Stryhns A / S
+45 22 10 05 02

Maria Sennels
Pressekontakt
+45 21 46 00 77

Del denne nyhed