NYHED! Italiensk inspireret Lasagnesauce

Image

LASAGNESAUCE

JENSENS KØKKEN 

Alle elsker lasagne

Jensens Køkken har gjort det let at lykkes med børnefamiliernes middagsfavorit. Sig goddag til den gode smag i Jensens 2-i-1-løsning med både tomat- og bechamelsauce i én flaske. Få inspiration til din næste lasagne her.

Saucen fungerer i mange smagskombinationer udover traditionel lasagne. Samtidig gøre saucen det nemt at få brugt nogle af de dagligvarer, som ellers ville være endt i grøntspanden. Det hjælper til at mindske madspild, som er endnu mere relevant i en tid, hvor alle har brug for at komme en lille smule længere på literen


Mexican Lasagne

Tøm køleskabet

Bacon-Cheese

Om Stryhns Gruppen

Stryhns Gruppen er i dag et mærkevarehus for mærkerne Stryhn’s Leverpostej, Graasten Salater, K-Salat, Jensens Køkken og Langelænder Pølser, som er resultatet af en række succesfulde opkøb. Virksomheden omsatte i 2017 for 695 mio. kr. indenfor dagligvare og foodservice sektoren og har ca. 400 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Danmark.

Stryhns Gruppen er aktivt medlem af DI Fødevarer og Mærkevareleverandørerne (MLDK) og er en del af den familieejet norske koncern Agra, der har aktiviteter i Norge, Sverige og Danmark.

Læs mere på www.stryhns.dk

For yderligere information:
Lars Bo Sthaalros Christiansen
Marketingdirektør, Stryhns A/S
+45 22 10 05 02

Frederikke Amalie Jensen
 Kommunikationsansvarlig: 28945248

Del denne nyhed