TØM KØLESKABET  LASAGNE

Fordi vi alle kæmper mod madspild – især i en økonomisk presset tid.
Man kan "skjule" et væld af grøntsager i en lasagne, når de hakkes fint, så denne lasagne også er børnenes favorit. 
Lasagnen kan kombineres i et væld af muligheder, i forhold til hvad du har af rester i køleskabet. Her har vi gjort således:

Ingredienser:

1 flaske 500ml Lasagnesauce fra Jensens Køkken
1 stegt kyllingebryst fra dagen før
4 små pølser
1/3 blomkål
5 gulerødder
400ml vand
Olie til stegning
ca. 200g blandet pastaskruer, spaghetti, lasagneplader
En rest revet emmentaler

Sådan gør du:

Tænd ovnen: 200°C alm. ovn
Grøntsager hakkes og kød/pølser skæres i mundrette stykker.
Hakkede grøntsager steges i lidt olie. Kød og/eller pølser tilsættes.
1 flaske 500ml Lasagnesauce fra Jensens Køkken tilsættes. I den tomme flaske tilføres vand op til stregen og tilsættes gryden.

Massen omrøres til den bliver tyk og cremet. Pasta fyldes i et ildfast fad, og den varme sauce med fyld hældes over.

Toppes med revet ost og bages i ovnen i ca. 20 min.


Image

Image

Del denne opskrift