Jensens Køkken Flæskestegssauce 350ml

Image
Image

Del denne nyhed

September 2023

Flæskestegssauce 350ml

Højtiderne handler om traditioner og de ekstra gode stunder med familie og venner, og der stilles krav til, hvad der bliver serveret.
Saucen skal derfor have den velkendte duft, som vi kan huske fra barndommen, når der blev kræset i køkkenet i julen og smagen skal være som den altid har været.

Jensens Køkkens Flæskestegssauce er den nye makker på køl til vores andesauce. Den er perfekt til flæskestegen og vinterens øvrige måltider. Smagt til med smagen af flæskesteg, svesker og laurbær.

Flæskestegssauce klar til brug
Jensens klassiske Flæskestegssauce er helt klar til brug. Den skal bare varmes op.

”Så er den gode julemiddag hjemme!”

Om Stryhns AS
Stryhns AS er i dag og mærkevarehus for mærkerne Stryhns Leverpostej, Graasten Salater, K-Salat, Jensens Køkken og Langelænder Pølser, som er blevet udviklet af en række succesfulde opkøb. Virksomheden omsatte i 2017 for 695 mio. kr. indenfor dagligvare og foodservice sektorer og har ca. 400 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Danmark.

Stryhns AS er aktiv medlem af DI Fødevarer og Mærkevareleverandørerne (MLDK) og er en del af den familieejet norske koncern Agra, der har aktiviteter i Norge, Sverige og Danmark.

Læs mere på www.stryhns.dk

For yderligere information:
Lars Bo Sthaalros Christiansen
Marketingdirektør, Stryhns A / S
+45 22 10 05 02

Maria Sennels
Pressekontakt
+45 21 46 00 77