Råvarer og forarbejdning

Råvarer og oprindelse

Kan man tale med om sundhed, når man som Jensen’s Køkken producerer saucer? Svaret er ja. For sundhed handler ikke kun om kalorier og fedt, men i høj grad om kvaliteten af de råvarer og ingredienser, man vælger at bruge i sine opskrifter.
Råvarer og oprindelse
Jensens Køkken stiller store krav til alle leverandører af råvarer. Vi skal være sikre på, at kvaliteten overholder vores skrappe krav – og vi skal kunne stole på sikker levering.

Tomater og krydderier

Også vores tomater og krydderier er af højeste kvalitet, og på vores tørlager spreder sækkene med de fine krydderier deres særegne dufte i en skøn, behagelig blanding.
Flåede tomater er en vigtig ingrediens i flere af Jensens Køkkens produkter. Vi bruger udelukkende spanske, solmodnede tomater.

Whisky og rødvin

Jensens Køkken er storimportør af whisky og rødvin til de populære, færdiglavede saucer. Faktisk er Jensens Køkken Danmarks største whisky-importør med en mængde, der svarer til 20.000 flasker om året. Hos Jensens Køkken har vi valgt udelukkende at bruge skotsk whisky, der importeres i store beholdere til vores Whisky Sauce.

Jensens Køkkens populære Rødvin Sauce er produceret af franske dråber. Antallet af rødvinsdråber har vi aldrig regnet på, men det svarer til mere end 45.000 liter rødvin om året for at fremstille den populære Rødvin Sauce.