BACON CHEESE LASAGNE

En smagfuld lasagne som især er god, dagen derpå, som en rigtig tømmermænds-lasagne. 

Ingredienser

1 flaske 500ml Lasagnesauce fra Jensens Køkken
200g bacon i tern
1 broccoli
Friske lasagneplader
400ml vand 
1 pose revet mozzarellaost
1 pose revet cheddarost

Sådan gør du:

Tænd ovnen: 200°C alm. ovn
Bacontern steges i en gryde ved lav varme, til de er sprøde. Broccoli skæres i mundrette stykker og steges med. 1 flaske 500ml Jensens Køkken Lasagnesauce tilsættes
I den tomme flaske tilføres vand op til stregen og tilsættes gryden. Omrøres imens det tykner op
Massen fordeles i et ildfast fad med et lag friske lasagneplader. Dette gentages med revet mozzarella drysset over lasagnepladerne
Afslut med et tynd lag af sauce-massen og revet cheddarost på toppen
Bages i ovnen i ca. 20 min. 


Image

Image

Del denne opskrift