VEGETARISK LASAGNE

Denne version er lavet med grofthakkede grøntsager, stegt aubergine, friske lasagneplader og frisk mozzarellaost.
Er så lækker, at den også er god som gæstemad.

Ingredienser:

1 flaske 500ml Lasagnesauce fra Jensens Køkken
1/2 aubergine
1 løg
1 bakke champignon
3 stængler bladselleri
1/3 blomkål
Olie til stegning
400ml vand
1 pose frisk mozzarella

Sådan gør du:

Tænd ovnen: 200°C alm. ovn
Aubergine skæres i skiver og steges i rigeligt olie, til de er gyldne. Resterende grøntsager hakkes og steges i olien.
1 flaske 500ml Lasagnesauce fra Jensens Køkken tilsættes.
I den tomme flaske tilføres vand op til stregen og tilsættes gryden. Massen omrøres, til den bliver tyk og cremet
Massen fordeles mellem friske lasagneplader skiftevis og toppes med stegt aubergine og frisk mozzarella
Bages i ovnen i ca. 20 min.


Image

Image

Del denne opskrift